56 + Modele fabuloase de unghii scurte cu gel

Dintotdeauna manichiura îngrijită este și va fi mereu apreciată și admirată. Acest lucru este greu de obținut cu ajutorul ojei clasice, mai ales pentru acele doamne care sunt și gospodine. Însă nu disperați dragele mele…. există o mulțime de alte variate…. oja semi-permanentă, apexul sau gelul.

 

 

Sa le luăm pe rând să vedem ce avantaje și dezavantaje au fiecare. Unghiile realizate cu ojă semi permanentă sunt estetice, lucioase și suficient de rezistente. Unghiile realizate cu gel dar și cu apex sunt în schimb mult mai rezistente și acest material se potrivește și unghiilor scurte. Astăzi vă voi arată câteva modele foarte frumoase de unghii scurte realizate cu gel.

Recomandare: 28 idei la modă de manichiură elegantă pentru unghiile în formă de migdală

De ce să alegi unghii scurte cu gel?

Păi simplu: sunt confortabile, ușor de întreținut mai ales pentru doamnele active, ele oferind mai multă lejeritate și flexibilitate persoanei care optează pentru această dimensiune. Te invit să descoperi în cele ce urmează câteva modele absolut magice!

 

Modele de unghii scurte

Este greșit să credem că frumusețea unei manichiuri este dată strict de lungimea unghiei. Aceasta contează mai puțin, în schimb o pondere mai mare o au modelul și culoarea pe care le vei alege. O unghie scurtă este mai sănătoasă, nu mai există probleme cu exfolierea și mai mult decât atât se diminuează riscurile de accidentare.

Vezi și: Manichiură la modă pentru unghiile pătrate – adăugați culori intense – Iată 55 de idei spectaculoase

 

Modele de unghii scurte cu gel

Manichiura cu gel este foarte rezistentă astfel încât vei merge la întreținere cam la 3 -4 săptămâni, depinde de cât de repede cresc unghiile. Modelele pe care le poți alege pentru unghiile tale scurte sunt foarte variate, de la culori nud până la culori neon și de la modele discrete până la cele mai complexe.

Citește și: Iată un design stilat pentru unghiile tale! Este perfect pentru vara aceasta ! 40 de Modele

Modele de unghii mici

Manichiura ombre sau cea în degrade , poate nu poți crede, este potrivită și pentru unghiile scurte. Acest tip de manichiură se potrivește în orice sezon fie că vorbim de vară sau iarnă. Diferența o fac accesoriile pe care le vei alege decorațiuni specifice unei anumite sărbători, pietre, sclipici, foițe de aur etc. Nuanțele pastelate sunt mai potrivite pentru sezonul cald în timp ce marourile merg în sezonul rece.

 

Am unghii pătrate scurte – le pot face cu gel?

Bineînțeles ca da. Unghiile pătrate scurte cu colțurile puțin rotunjite sunt foarte rafinate. Poți opta pentru o manichiură french sau în nuanțe de milky white sau nude. Nu ocoli totuși nici nuanțele vesele precum neon dar nici culoarea neagră care este deosebit de sofisticată pe unghiile scurte.

Vezi și: Modele noi de manichiură și pedichiură: 25 de opțiuni la modă pentru vara acestui an

 

Unghii scurte în stil french- chiar se poartă!

Unghiile french nu se vor demoda niciodată, pariez pe asta! Există unghii french pentru fiecare sezon în parte și varietatea de modele care nu încetează să apară reușește să mă surprindă de fiecare dată. Avem french-ul în stil clasic potrivit pentru mirese dar și pentru o manichiură de zi cu zi, avem french-ul cu culori neon super potrivit pentru zilele toride de vară, avem french pastelat, french inversat, french în nuanțe închise. Pur și simplu aceasta manichiură merge pentru orice fel de unghie indiferent de lungimea sau forma ei.

Recomandare: Unghii french, nail glass si ultimul trend-manichiura Negative Space

 

Modele de unghii scurte în formă rotundă

Am vorbit de unghiile pătrate dar să știi că unghiile scurte cu formă rotundă sau ovală sunt o alegere destul de populară printre doamne și domnișoare. Sunt delicate, foarte feminine și pot face ca orice mână să arate foarte elegantă.

 

Iată și: Cele mai elegante modele de manichiură în nuanțe de roșu – sunt in vogă în acest sezon

Modele de unghii scurte negre

Unghiile negre sunt preferatele mele așa că neapărat voi aminti de ele și în cazul în care ai unghiile scurte. Te rog nu ocoli această culoare deoarece ea reprezintă o declarație de stil, eleganță și rafinament. Unghiile negre se potrivesc atât de bine oricărui eveniment dar și pentru manichiura zilnică. Când chiar nu știi ce culoare să alegi cu negru nu vei da greș. Culoare neagră se potrivește mănușă pentru orice formă de unghie : balerină scurte, rotundă sau pătrată. Pentru un plus de originalitate poți adăuga accente metalice, glitter sau alte decorațiuni care îți surâd.

Vezi și: Ingrijirea unghiilor acasa

 

Unghii cu gel pătrate cu colțuri ascuțite mici

O altă opțiune o reprezintă unghiile cu gel în formă pătrată cu colțuri ascuțite de dimensiune mică. Este o variantă de manichiură simplă, elegantă care este și ușor de întreținut. Nu este potrivită totuși pentru unghiile subțiri și casante căci colțurile se vor rupe destul de ușor. Pentru acest tip de unghie mergeți pe formă rotundă, ovală sau pătrat cu colțurile ușor rotunjite.

Interesant de citit și: Cele mai frumoase modele de unghii pentru seara de Craciun

Dar gata cu vorba! Vă invit să vedeți ce modele frumoase de unghii scurte cu gel v-am pregătit. Inspirație plăcută, doamnelor!

GALERIE FOTO:

 

sursa foto


0 Replies to “56 + Modele fabuloase de unghii scurte cu gel”