Mi-am găsit stilul – 35 modele minunate de manichiură doar pentru tine!

Un stil, zeci de modele de manichiură fascinantă

Fiecare femeie are un stil anume în modă, în design, în alegerea manichiurii. Totul ține de personalitatea fiecăreia, de eveniment, de felul în care se simte la acea oră sau în acea zi. Fiecărui stil i se potrivesc mai multe modele, de unde fiecare poate alege. Iată câteva idei de manichiură fascinantă, fermecătoarea, adecvate fiecărui stil, fiecărei personalități:

 

Manichiura ombre sau manichiura-gradient

 

 

Este o tendință mai actuală în nail art, care a cucerit rapid adeptele sexului frumos. Genul acesta de manichiură se potrivește atât unghiilor lungi sau medii, dar și celor scurte. Manichiura gradient poate fi aplicată în oirce parte a unghiei, creând un efect unic, unul fascinant. Culorile pot fi combinate în zeci de feluri.

 

Iata si: Modele noi de manichiură și pedichiură: 25 de opțiuni la modă pentru vara acestui an

 

Vreți ceva intens și cu efect sigur; ce ziceți de roșu și negru. Poate fi combinația specifică manichiurii franțuzești, baza fiind roșul, sau poate fi tip lună, baza fiind negrul. Culorile pot fi versiunea mată sau cea lucioasă.

Ceva ceva mult mai discret, mai delicat? Poate fi un gradient de alb și crem. Nimic mai simplu, dar cu siguranță gingaș și elegant. Combinațiile pot fi multiple, mai ales dacă apelați și la picturi florale, geometrice.

Foarte frumoase si aceste : 28 idei la modă de manichiură elegantă pentru unghiile în formă de migdală

 

Rafinament, toujurs, cu manichiura franțuzească

 

 

O manichiură franțuzească va fi mereu elegantă, va aduce acea notă de rafinament. Tocmai de aceea, niciodată nu se va demoda și va reprezenta o alegere cu care nu veți da greș la niciun eveniment. De-a lungul timpului, de la clasica unghie cu baza lăcuită  și semicercul alb s-a ajuns la zeci de modele de manichiură franțuzească. Puteți opta și pentru două unghii accent diferite, cu pietricele sau glitter.

 

Iata si: Simțiți-vă ca o adevărată regină: idei de manichiură elegantă, special pentru Dumneavoastră

 

Manichiura pastelată

 

Iarăși o variantă plină de feminitate și eleganță. În plus, culorile pastel, indiferent de nuanța aleasă, sunt perfecte pentru orice tip de piele; mai bronzată sau mai albă.

 

Burgundy și ieșiți în evidență

 

 

Manichiura în culoarea burgundy, un fel de vișină putredă sau vișiniu, este perfectă pentru femeile sau tinerele care vor să epateze, să fie observate și admirate.

 

Minunate si: Modele de unghii geometrice

 

Cu roz nu dați greș

 

Roz continuă să fie o culoare potrivită manichiurii în orice moment al zilei și la orice ocazie. Nu veți da greș apelând la roz. O puteți combina cu alte culori neutre sau pastelate, cu gliter sau pietricele.

Negru metalic

O manichiură cu care veți ieși, de asemenea, în evidență este cea pe negru metalic. Aceasta se potrivește, însă, mai mult la petreceri și este adecvată tinerelor.

 

Mai multe si aici: 28 idei la modă de manichiură elegantă pentru unghiile în formă de migdală

 

GALERIE FOTO:

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Mi-am găsit stilul – 35 modele minunate de manichiură doar pentru tine!”