Modele noi de manichiură și pedichiură: 25 de opțiuni la modă pentru vara acestui an

Manichiura și pedichiura unei femei trebuie să arate mereu îngrijite, dar să fie și-n pas cu modă. Vă vom arăta, în acest articol, câteva idei de manichiură și pedichiură care sunt în trend, nu se demodează, denotă eleganță și feminitate. Idei de manichiură și pedichiură mereu în vogă.

 

 

Nuanțe perlate pentru manichiură discretă

Aveți un eveniment, dar nu sunteți adepta manichiurii ieșită din comun, în culori mai vii? Alegeți nuanțele perlate, în special pentru unghiile accent. Veți avea o manichiură discretă, dar suficient pentru a fi observată și admirată. În plus., se va potrivi oricărei ținute, indiferent de culoare.

 

Vezi si: 28 idei la modă de manichiură elegantă pentru unghiile în formă de migdală

 

 

Manichiura franțuzească, mereu în trend

Manichiura franțuzească face parte din ideile care nu se vor demoda niciodată. Mai mult decât atât, o mână cu o astfel de manichiură va arăta mereu curată și îngrijită. Puteți alege o manichiură franțuzească clasică sau una mai elegantă, atașând unghiilor accent pietricele sau glitter.

 

Iata si: Unghii french, nail glass si ultimul trend-manichiura Negative Space

 

 

Combinații de roz și mov

Vorbim, în acest caz, de culori deschise de mov și roz, combinații ce se pot realiza tipic manichiurii franțuzești și nu numai. Pot fi adăugate pietricele sau gliter, dar și motive florale sau geometrice. Ideea e ca ambele culori să fie deschise, chiar pastelate. O astfel de manichiură va face senzație în cluburi seara, pe litoral, sau la plajă.

Vezi si: Cele mai frumoase modele de unghii roz cu gel sau semipermanenta

 

 

Flori, pastel și culori închise

Sunt combinații la modă, care vor atrage privirile, fiind vorba, până la urmă, de manichiură sofisticată, elegantă și-n trend. Puteți opta pentru unghii accent în culori pastelate, celalalte fiind pe fond alb cu motive florale în culori închise. Merge perfect un fond alb și flori negre, alături de unghiile accent în culori neutre sau pastel.

 

iata si: Idei de culori de par pastelate pe care le vei adora pur si simplu

 

 

Albastru, în orice nuanță, mereu la modă

Fie că vorbim de bleu, albastru închis, albastru mat, albastru regal sau turcoaz, toate acestea sunt în trend când vorbim despre manichiură. Nu veți da greș, mai ales vara, cu un turcoaz, la care adăugați mici pietricele, alături de unghii accent pe alb cu flori turcoaz, dar mai discrete! Sau ce ziceți de trei variante de albastru la o manichiură? Mergeți pe albastru pastel sau bleu, la două unghii, alte două pe albastru închis, dar lucios și o unghie accent pe alb cu flori pe bleu pastel.

 

Vezi si: Manichiură la modă pentru unghiile pătrate – adăugați culori intense – Iată 55 de idei spectaculoase

 

 

Galben sau portocaliu pentru mai multă veselie

Note vesele, optimiste, sunt date de manichiura pe portocaliu sau galben luminos. Unghiile pe un galben aprins, luminos, pot fi aranjate cu design pe negru, discret. De asemenea, unghiile pot fi aranjate și pe portocaliu în combinație cu negru sau cu culori neutre. Genul acesta de manichiură este adecvată atât primăvara, cât și vara.

Iata si: Manichiura cu linii sau figuri geometrice –  aparte și în trend

 

 

Originalul este cel mai bine punctat

Desenele originale, inspirate sau gândite de voi și realizate cu ajutorul specialiștilor sunt cele mai bine punctate la orice ieșire.

 

 

Pedichiură modernă și îngrijită

În sezonul cald, accentul cade nu doar pe manichiură, dar și pe pedichiură. De efect, având și o notă elegantă, este o pedichiură în gri nobil, cu steluțe argintii. Așa cum de efect sunt și motivele florale, pe o pedichiură ca de porțelan, Apelați la culorile pastel.

Iata si: O selecție variată de modele de pedichiură în culori deschise, perfecte pentru vara aceasta

GALERIE FOTO:

Sursa foto: pinterest.com

 

 


0 Replies to “Modele noi de manichiură și pedichiură: 25 de opțiuni la modă pentru vara acestui an”