Modele noi de unghii cu gel – CELE MAI MODERNE IDEI

Daca esti in cautare de modele noi de unghii cu gel, la moda in aceasta toamna, iata ce-ti propun: tonuri de fructe de padure, nuantele de galben si portocaliu al crizantemelor, mai exact o manichiura a carei paleta cromatica se inspira chiar din natura.

Sunt sigura ca nu ai vazut niciodata culorile preferate ale sezonului sa arate asa dramatic. In toamna aceasta asistam la modele de unghii extravagante gri, un must have in ceea ce priveste manichiura la moda si pana la dramaticul negru, inca in trend in acest sfarsit de an.

 

Noile modele de unghii cu gel sau lac semipermanent nu se abat prea mult de la feminitate, chiar daca nuantele pastelate de liliac, trandafir si flori salbatice specifice unei manichiuri de primavara, se intalnesc mai rar pe unghiile noastre.

 

Daca esti o persoana romantica, orienteaza-te si in toamna aceasta spre cele mai frumoase modele de unghii rosii, in nuanta murei, precum gamphrena si frunzele de toamna.

Cele mai frumoase modele de unghii sunt cele in care regasim nuante florale inchise precum: dalia, geraniu, salcam purpuriu si culorile bogate de fructe de padure. Nu uita si de micile contraste ce arata absolut minunat pe unghiile tale, precum combinatia clasica de burgundy si nude sau visina putreda si tonuri de roz pal. Deschide aici: Modele de unghii nude, perfecte in aceasta toamna.

 

 

Iata ca noile modele de unghii cu gel din aceasta toamna sunt inspirate din natura, iar frunzele prin paleta cromatica atat de variata in aceasta perioada a anului creeaza o manichiura in care pensula pentru pictura pas cu pas foloseste mai mult tonuri dulci.

Recomandarea mea este sa purtam cu drag culorile toamnei pe unghii!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GALERIE FOTO:

sursa foto

 


0 Replies to “Modele noi de unghii cu gel – CELE MAI MODERNE IDEI”