O selecție variată de modele de pedichiură în culori deschise, perfecte pentru vara aceasta

Vara este anotimpul perfect pentru a pune-n evidență o pedichiură ca la carte. Vara aceasta se păstrează tendința culorilor deschise; se poartă pedichiura în culori neutre, pastel, dar și pedichiura mai îndrăzneață. Rozul și bejul sunt culorile vedetă vara aceasta. Iată și câteva idei de pedichiură care sigur vă vor inspira:

Recomandare: Modele de unghii geometrice

Natural cu piericele la bază

 

 

De la culori cât mai calde, pastelate – bej, roz pal, lila și până la o bază din pietricele nu este cale lungă și deloc complicat. Puteți aplica un strat de pietricele la baza unghiei sau doar câteva; ideea este ca acea culoare naturală să fie scoasă din anonimat tocmai cu strălucirea câtorva pietricele. Pietricele pot fi tot în culori naturale sau, din contră, pot fi ceva mai izbitoare – albastre, roz puternic…Pot fi înșirate la baza unghiei sau pot lua diferite forme.

 

Vezi si: Modele de unghii cu fluturi

 

Albul, combinație perfectă cu naturalul

 

 

Fie că mergeți pe roz, bej sau orice altă culoare naturală, albul reprezintă combinația perfectă cu acestea. Puteți opta pentru o pedichiură pe crem sau bej, simplă, iar unghia mare o cosmetizați în alb, dar de data aceasta alegeți un model – pot fi niște flori pictate în bej sau roz (depinde de ce ați ales pentru restul unghiilor) pe fondul alb. Și iată cum aveți o pedichiură de admirat! Mergând mai departe, apelați și la strasuri în locul modelelor pe unghia albă. La fel, se potrivește și un model glitter pe fondul alb al unghiei mari.

 

Recomandare: Noile tendinte in manichiura din acesta iarna-gliterrul

 

Baza unghiei, un adevărat decor

 

 

Cel mai bun mod de a scoate în evidență pedichiura este acela de a decora baza unghiei. Cel mai adesea, a unghiei mari. Astfel, baza poate fi pusă-n evidență printr-un model glitter cu forme geometrice, urmând ca restul unghiilor să fie simple – fie doar strălucitoare, fie doar în nuanța fondului unghiei mari – o culoare naturală.

Citeste si: Modele de unghii metalice, stralucire si reflexii in oglinda

Liniile argintii, simplitate, deci eleganță

 

Liniile argintii, desenate în fel și fel de moduri, de la valuri până la forme geometrice, au fost întotdeauna de efect. Nu face excepție nici pedichiura. Astfel, pe un fond alb sau roz pal, trasați linii argintii finuțe și veți avea parte de un efect wow!

Iata si: Modele de unghii de vara, perfecte pentru vacanta

 

Motive florale și la pedichiură

 

Motivele florale, asemeni unor tablouri de primăvară, se potrivesc nu doar manichiurii, ci și pedichiurii. Astfel, pe un fond în culori naturale, deschise, pe unghia mare merge perfect un motiv floral.

Vezi si: Modele de unghii cu flori – un trend al primaverii

Auriu pentru un bronz perfect

 


Efectele discrete de auriu pun în evidență piciorul, dar și bronzul perfect. Nu vă întindeți la prea mult; este de ajuns unghia mare cu un model auriu discret pentru a face diferența, pentru a avea o pedichiură modernă și vibrantă!

Vezi si: Modele de unghii colorate si vesele

Acestea sunt câteva din modelele interesante, simple, dar de efect, pentru pedichiură vara aceasta. Pe cât de simple, pe atât sunt de efect prin motivele florale, liniile argintii, auriul sau prin glitter și pietricele. Totul e să le combinați cum trebuie!

Iata si: Modele de unghii culoare nud

 

GALERIE FOTO: 

 

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “O selecție variată de modele de pedichiură în culori deschise, perfecte pentru vara aceasta”