Cele mai frumoase modele de unghii cu flori pentru unghii perfecte

Noul trend al acestei primaveri este manichiura cu modele florale, inspirate din natura, in culori calde, vibrante si seducatoare. Pentru femeia romantica, manichiura cu modele florale o va transpune imaginar in atmosfera idilica a acestui sezon cald si prietenos.

 

 

Nu cred ca o sa fiti nostalgice dupa sezonul rece, cand manichiura era stralucitoare de-a dreptul sau uneori in culori reci si oarecum sobre (bleumarin, visiniu, grena). Deschide aici si vezi mai multe modele de manichiura cromatica.

Eu zic sa lasam putin deoparte manichiura all black si sa ne lasam purtate de culori tari, vibrante cu accente florale, ce se potrivesc mai bine cu spiritul ludic al primaverii, cu margarete delicate si in tonuri pastelate daca suntem mai consevatoare. Fii senzuala cu noua manichiura de primavara si profita de orice pretext pentru a te amuza, fie ca este vorba de un nou model de unghii cu gel, o aplicatie florala sau cu fluturi, poate chiar un machiaj in ton cu atmosfera idilica de peisaj cu flori multicolore si lasa seriozitatea la o parte! Deschide aici si vezi cele mai frumoase modele de manichiura de primavara, perfecte pentru tine.

 

 

Alege modele de unghii inspirate de frumusetea naturii infloritoare si combina cu manichiura nude, french sau stiletto daca forma ascutita este printre preferate si astfel vei avea o manichiura diafana, amuzanta ce iti va aduce o nota de optimism, caracteristica de altfel primaverii.

Deschide aici : Manichiura french, nail glass si ultimul trend manichiura negative space.

 

 

sursa foto