50 Modele unghii elegante-manichiura femeii stilate si la moda

Care este secretul femeii stilate si la moda? Raspunsul este simplu: increderea de sine si senzualitatea. Care sunt elementele cheie ale rafinamentului?In afara de rochia neagra, pantofii cu toc stiletto, manichiura eleganta si ingrijita, doar stilul personal isi mai poate aduce contributia in dobandirea rafinamentului. O femeie care stie sa imbine acest stil cu mediul inconjurator, este rafinata, eleganta si sofisticata. Deschide aici: Pantofii stiletto, mereu la moda.

 

 

Cum trebuie sa arate o femeie eleganta? Nu cred ca exista un sablon special creat pentru femeia eleganta, ci mai degraba este vorba despre atitudinea femeii: tinuta ei (manichiura si pedichiura ingrijita) fie ca este pe plaja, pe strada, la un eveniment monden iata ca joaca un rol primordial. Ea trebuie sa degaje incredere si charisma, iar frumusetea si stilul vor veni de la sine. Deschide aici: Cum sa-ti faci o manichiura superba cu betisoare de portocal.

 

O manichiura atent aleasa dintre cele mai frumoase modele de unghii elegante aduce un plus stilului tau, deja personal si unic. Eleganta feminina este rezultatul unui echilibru natural intre simplitate, grija fata de propria-ti persoana si inteligenta. Toate aceste caracteristici dau nastere tinutei si atitudinii pe care o numim eleganta. Este o trasatura care, contrar credintei populare, nu presupune resurse financiare prea mari.

 

 

Manichiura cu noi modele unghii elegante se ”asorteaza” cu personalitatea femeii stilate si la moda, o reprezinta si ii reflecta gusturile si placerile. Deschide aici: Manichiura eleganta in culori la moda.

Cea mai mare greseala pe care o comite o femeie este sa-si piarda identitatea. Chintesenta personalitatii sale poate sa piara uneori, asaltata de valul de influente exterioare. Ramaneti fidele stilului vostru! Daca in mod normal adoptati un stil conservator, nu este momentul sa incercati o manichiura extravaganta. Cel mai important este sa purtati o manichiura cu modele simple dar elegante de unghii cu gel, care sa va sublinieze personalitatea. Deschide aici: Modele simple de unghii french, perfecte stilului tau clasic.

 

 

Persoanele care nu devin victime ale modei, sunt inzestrate cu un rafinament deosebit, sunt femei care si-au cladit un stil propriu, care au un fler unic, iesit din comun, care nu devin sclavele trendurilor si stiu foare bine ce make-up , vestimentatie sau manichiura li se potriveste sau nu. Si tu poti sa fii o femeie eleganta, stilata si la moda, dar asta presupune sa-ti cunosti propria identitate, sa experimentezi, sa imbini curajoasa culorile, aplicatiile, modelele, texturile si accesoriile.

 

Model elegant si simplu de unghii

 

Urmareste galeria de poze cu modele de unghii simple de facut acasa sau la salon, modele noi de unghii cu gel, modele unghii stiletto, modele unghii naturale si elegante.

 

GALERIE FOTO:

 

 

 

Sursa foto


0 Replies to “50 Modele unghii elegante-manichiura femeii stilate si la moda”