Cele mai romantice modele de unghii rosii

Iata care este reteta feminitatii: o manichiura cu cele mai romantice si sexy modele de unghii rosii, fie ca este vorba de modele de unghii rosii cu strasuri, modele de unghii rosii cu auriu sau poate doar o manichiura cu unghii rosii mate.

Daca e sa fie romantism, atunci sa purtam cu eleganta manichiura cu unghii rosii!

O seara de vis planuita pana la cel mai mic detaliu: o manichiura cu unghii rosii, un machiaj de seara si un ruj rosu aprins, perfecte pentru o cina romantica . Inspira-te aici:  cele mai frumoase nuante de ruj rosu, perfecte pentru ati crea un look irezistibil si sexy.

O portie de feminitate cu manichiura unghii rosii

O femeie foarte glam ar trebui  sa aiba intodeauna in garderoba sa clasica rochie neagra, o pereche de pantofi stiletto la care sa nu lipseasca machiajul buzelor cu rosu aprins si manichiura cu unghii rosii. Deschide aici: Pantofii stiletto, mereu la moda, deci sa-i achizitionam in sezonul acesta!

Manichiura cu unghii rosii  este eleganta, clasica ce denota rafinamet, stil oricarei femei. Precum rochia neagra care este in continuare un succes, o piesa de baza in garderoba oricarei femei, la fel si manichiura cu unghii rosii, clasica si atemporala te scoate imediat din orice impas. Si daca esti adepta clasicului si a elegantei deschide aici: Coafuri clasice  & coafuri in trendul actual.

O manichiura cu unghii rosii scoate orice tinuta din monotonie

Mixul clasic si atat de seducator de alb si negru, in ceea ce priveste cromatica hainelor, revine la moda. Iar daca nu esti prea prietenoasa cu nuantele puternice, intense si te refugiezi in intimitatea austera a acestor doua non culori, nu uita ca manichiura cu unghii rosii aduce un plus de rafinament si eleganta tinutei tale clasice.

Si cand te saturi de clasicul rosu de pe unghiile tale, te poti intoarce spre nuante mai pastelate, cum ar fi rozul pudrat si astfel manichiura cu unghii roz iti completeaza precum un puzzel lookul romantic si diafan de femeie indragostita mereu. Deschide aici: Cele mai frumose unghii cu gel roz, perfecte pentru o manichiura dulce ca de bezea.