Nu ratați! O nouă selecție cu 25 de tunsori BOB!

Bob este tunsoarea adecvată tuturor femeilor, indiferent de forma feței și, de asemenea, tunsoarea care nu se va demoda niciodată. De fapt, premisa de la care a pornit stilistul francez Antoine de Paris a fost tocmai acesta: o tunsoare care să se potrivească tuturor femeilor și care să dăinuie cât mai mult timp cu putință.

Recomandare: Tunsori si coafuri cu breton, bob, sleek –  mereu in trend

 

Este tunsoarea care nu poate fi confundată, având șuvițe alungite în partea din față, tocmai pentru a încadra perfect chipul, și mai scurtă la spate, oferind un plus de volum. Se așează mult mai bine în cazul femeilor cu părul scurt sau mediu.

Citește și: Cele mai potrivite 20 tunsori pentru femeile care au depășit pragul de 30 de ani

Bob pentru păr scurt
Varianta bob pentru părul scurt presupune șuvițe alungite în față, cât să încadreze chipul, și tuns scurt la ceafă. Poate fi cu breton alungit, în zdrențe sau asimetric, sau fără breton. Ideea este că, în cazul în care optați pentru breton, jucați-vă cu el dacă aveți până-n 30 de ani. După 30 de ani, este potrivit bretonul lung.

 

Iată și:Tunsoarea potrivită poate întineri orice femeie! Tunsori actuale în acest sezon pentru doamnele în etate (35 foto)

 

tunsori bob moderne si elegante (17)

Bob pentru părul mediu
Tunsoarea este ideală pentru toate femeile, dar mai ales pentru cele active, deoarece părul poate fi aranjat în zeci de feluri. Stiliștii recomandă la bob-ul pentru păr mediu breton lateral, care va cădea foarte bine și va fi și modern.

Vezi și: Ultimele tendințe! Cele mai actuale culori pentru părul de diferite lungimi în acest sezon

 

tunsori bob moderne si elegante (17)

Bob asimetric
Acest tip de tunsoare este potrivit femeilor mai nonconformiste, care vor să iasă din anonimat, să fie remarcate. Tunsoarea bob asimetric presupune ca șuvițele din față să fie de diferite lungimi, iar dacă aveți breton, acesta să fie cât mai asimetric, dezordonat. Bob asimetric este în trend, dar dă și o notă de feminitate.

Iată și: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

 

tunsori bob moderne si elegante (17)

Bob pe picior
Iată o altă tunsoare bob la modă, elegantă și nonconformistă. Presupune părul tuns foarte scurt în spate, chiar ras, cu mult volum în partea superioară și cu șuvițe alungite în față. Poate fi cu breton sau fără.

Interesant de văzut este și: Cele mai frumoase coafuri pe care sa le faci singura acasa

 

tunsori bob moderne si elegante (17)

Sfaturi de la stiliști legate de tunsoarea bob:
– femeilor slăbuțe le este recomandată tunsoarea bob cu părul întins și un volum mediu în spate;
– femeile mai plinuțe trebuie să opteze pentru un bob cu mult volum și șuvițe alungite în față;
– pentru femeile care au părul ușor ondulat se recomandă un bob în scări;

Iată și: Idei de culori de par pastelate pe care le vei adora pur si simplu

 

tunsori bob moderne si elegante (17)

Țineți minte: tunsoarea bob avantajează toate femeile, se așază bine indiferent de lungimea părului, dacă au sau nu volum și va fi mereu în trend.

Vezi și: Mai cool decât adolescentele! Cele mai potrivite 55 tunsori pentru doamnele de vârstă respectabilă!

Din punct de vedere istoric, tunsoarea bob a câștigat amploare pe la începutul anului 1900. Cu toate acestea, mari personalități din trecut au purtat o tunsoare bob amintind pe Cleopatra, Ioana D arc, Amelia Earhart, prima femeie aviator.

 

GALERIE FOTO:

 

Sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Nu ratați! O nouă selecție cu 25 de tunsori BOB!”