O vacanta de vis: Lacurile Plitvice-cea mai cautata destinatie de vacanta

Lacurile Plitvice

Una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta o reprezinta Croatia. Parcul National Lacurile Plitvice sunt obiectivul principal al acestei vacante de vis. Nu o sa va dau coordonate geografice, timpi de deplasare sau sugestii pentru cazare. Cu siguranta va veti documenta temeinic inainte de a pleca in vacanta pentru ca totul sa fie perfect. Ai grija si de aparatul de fotografiat daca vrei sa ai cele mai frumoase fotografii. Deschide aici: Cum protejam aparatul foto in vacanta.

Fotografiile va vor convinge cu siguranta ca acest loc trebuie neaparat vazut. Va sugerez sa va imbracati si incaltati cat mai comod pentru o plimbare de o zi in jurul lacurilor din Rezervatia Naturala Plitvice. Va asigur ca la sfarsitul zilei veti fi intr-o stare de euforie, fericire si ceva obosala de la albastrul-turcoaz al apei. Alegeti o zi cu mult soare si efectul o sa fie unul absolut superb. Daca este mai innorat, albastrul cu nuante turcoaz nu o sa vi se mai para atat de spectaculos. Deschide aici: Cum sa te imbraci in vacanta.

Cuvintele sunt de prisos in fata imaginilor asa ca va las  purtati de frumusetea naturii. Destinatii pentru o vacanta de vis sunt nenumarate, deci pregatiti-va de calatorie in Croatia! Vezi aici: Drumetie in Muntii Hasmas, o destinatie de vacanta din tara noastra.

sursa poze


0 Replies to “O vacanta de vis: Lacurile Plitvice-cea mai cautata destinatie de vacanta”