+ 35 de opțiuni elegante pentru o manichiură de vară, potrivită stilului de birou!

Unghii de vara pentru la birou

Vara, chiar dacă mulți dintre noi pleacă în vacanță, sunt și care muncesc, iar manichiura trebuie să fie nu doar impecabilă, ci și special creată pentru sezonul estival. Trebuie să fie elegantă, la birou, dar și mai fresh…Iar de ales aveți de unde. Puteți alege modele de la cât mai clasice și simple, în culori neutre, până la unele mai extravagante, dar care încă păstrează nota de decență, specifică muncii la birou.

Iată și: Unghii french, nail glass si ultimul trend-manichiura Negative Space

 

Manichiura franțuzească/pastel
Ei bine, chiar și vara când se dă liber culorilor vii, sunt persoane care preferă manichiura mai cuminte. Cel puțin la birou. Astfel, puteți opta pentru manichiura clasică franțuzească sau pentru una în culori pastel. Și dacă totuși vreți ceva aparte, mai senzațional, dar fără culori aprinse, optați pentru culorile pastel combinate. Stau foarte frumos două, trei culori pastel pe o singură unghie.

Vezi și: Idei de culori de par pastelate pe care le vei adora pur si simplu

 

Pestriț și intens
Iată o variantă pentru femeile care vor să epateze la birou. Puteți folosi mai multe culori, dar ideea este să le combinați cum trebuie. Adică, mai pe scurt, să nu aveți parte de revers – o manichiură provocatoare și deloc potrivită pentru birou.

Iată și: Modele de unghii colorate si vesele

 

 

 

Vă place galben lămâie, foarte bine! Optați pentru o manichiură în galben-lămâie mat, dar puteți alege ca două degete să aibă ceva modele pe alb, discrete. O manichiură pestriță poate fi realizată din unghii în culori de roz pal – trei, una pe negru lucios și alta pe alb lucios, cu câte o pietrică strălucitoare, pentru un efect wow!

Poate îți plac și: Modele de unghii cu fluturi

 

Geometria este în trend
Expresivă și la modă, manichiura cu forme geometrice este potrivită pentru birou, mai ales vara. Recomandăm acoperirea monocromă, după care puteți opta pentru puncte, dungi sau orice altă formă geometrică. Ca și idee interesantă, alegeți o culoare neutră pentru acoperire, iar una dintre unghii scoateți-o în evidență cu forme geometrice cu contur gros, eventual pe negru și colorate tot neutru dar cu puțină strălucire.

Ce spui de niște: Modele de unghii geometrice

 

Unghii de marmură
O compoziție interesantă este dată de un designe de marmură. Încercați să nu fie banal. Este o manichiură deloc provocatoare, dar este bine să alegeți un model ce poate fi zărit și apreciat ușor. O manichiură de marmură în alb și gri este interesantă. Alegeți pentru o parte din unghii jumătate alb, jumătate gri, iar pentru restul dungi ca niște valuri pe gri, pe fond alb, eventual cu câte o pietricică argintie. Sau puteți combina albul cu dungi gri, pe două dintre degete, cu un verde pastel, pe celelalte.

Neapărat învață și: Cum iti faci o super manichiura cu ajutorul fixativului pentru par – un truc foarte util

 

 

Manichiura albă, deloc banală
Poate cea mai bună alegere într-o vară însorită, manichiura cu alb se potrivește de minune la birou. Este o manichiură clasică, elegantă, și-n același timp discretă. Puteți opta pentru una dintre unghii aparte, într-o nuanță pastel, cu un model deosebit, dar vizibil, pe negru.

Iată și: Modele de unghii pentru mirese-manichiura de nunta

 

 

Simplu și minimalist
Iată și o manichiură ideală pentru femeile active. Alegeți nuanțe cuminți, poate un bej, și puteți interveni la una dintre unghii cu ceva aparte: strasuri strălucitoare, dungi aurii sau argintii.

Vezi și: Tendința verii – manichiura monocromă este din nou la modă

 

Acestea sunt câteva din modelele de manichiură adecvată la birou, mai discrete, clasice, dar și care pot ieși puțin din anonimat, fără a fi prea provocatoare. Vara însă este permis culorilor aprinse sau chiar jocului de mai multe culori. Atât doar să fie combinate potrivit.

Iată și: Iată un design stilat pentru unghiile tale! Este perfect pentru vara aceasta ! 40 de Modele

GALERIE FOTO: 

 

sursa foto: pinterest.com

 


0 Replies to “+ 35 de opțiuni elegante pentru o manichiură de vară, potrivită stilului de birou!”