Ruj rezistent 24 ore

Buna, am si eu o intrebare despre machiaj: este vreo metoda ca rujul meu sa stea pe buze o zi intreaga? Am incercat mai multe tipuri de rujuri, dar efectul este acelasi: dispar dupa prima umezire a buzelor. Ce ruj trebuie sa-mi cumpar?

Intrebare trimisa de Madalina din Bucuresti pe adresa redactiei


3 Replies to “Ruj rezistent 24 ore”

  1. 1
    Camelia

    Pentru ca rujul sa reziste mai mult trebuie ca mai intai sa-ti pudrezi buzele, apoi aplici rujul si incepi sa tamponezi excesul cu hartie absorbanta pana cand culoarea se fixeaza bine pe buze. Acum ai aflat ca poti sa-ti cumperi orice ruj, secretul consta in faptul cum il aplici. Sper sa te ajute aceste sfaturi si trucuri de make-up.

  2. 2
    Camelia

    Din pacate nu exista un ruj care sa reziste 24 de ore, indiferent de ce sustin producatorii de cosmetice. Rujurile care tin cel mai mult sunt cele care au o textura groasa si uscata, iar acest lucru iti va face buzele destul de uscate, mai ales daca le folosesti zi de zi. Totusi, poti cauta izolatori de rujuri, care sunt geluri transparente pe care le aplici pe buze dupa ce te-ai dat cu ruj. Odata ce s-au uscat, acestea ajuta ca rujul sa stea la locul lui cel putin pana dupa prima cafea de dimineata.

+ Leave a Comment