Tendința verii – manichiura monocromă este din nou la modă

Revine la modă manichiura monocromă, adică folosirea unei singure culori pe unghii. Bineînțeles, manichiura este reinterpretată sau readaptată noilor tendițe, putând adăuga la culoarea folosită și o altă în tandem, dar nu mai mult de două unghii diferite.

Vezi și: 38 de modele de manichiură delicată și feminină, perfecte pentru acest sezon

 

Manichiura monocromă se potrivește la fel de bine domnișoarelor ca și doamnelor. Puteți opta fie pentru manichiură în culoare pastel, iar una sau două unghii să fie diferite, cu o culoare mai vie, fie puteți alege ambele culori pastel. Alegerea vă aparține în materie de culori, însă ideea este de a folosi nu mai mult de două, iar dacă optați și pentru un anumit design acesta trebuie să fie discret.

Iată și: + 45 de modele de manichiură care se poartă neapărat anul acesta

 

 

Vezi și: Cele mai elegante modele de manichiură în nuanțe de roșu – sunt in vogă în acest sezon

Vara rozul pal sau rozul pudrat sunt culori potrivite pentru manichiura monocromă. La manichiura în roz pudrat, care este mai vizibil decât rozul pal, puteți merge și pe design minimalist.

 

Recomandare: Modele unghii verde smarald pentru o vacanta de vis

Tot în sezonul cald, verdele vibrant este o alegere foarte bună, iar acesta trebuie neapărat combinat cu altă culoare. Merge perfect cu una sau două unghii în alb/crem.

Citește și: Cele mai frumoase modele de manichiura de primavara

Manichiura în culori pastel nu se va demoda niciodată. Monocromă sau în combinație cu altă culoare tot pastel se va potrivi oricărui eveniment de zi sau seară. Pastel dă eleganță și rafinament, dar și o tentă mult mai feminină celor care au optat pentru o astfel de manichiură.

Iată și: Manichiura cu folii autocolante

 


Roșu în orice nuanță va arăta minunat pe unghii, iar pentru un eveniment de seară este și mai indicat să folosiți și un mic accesoriu – o pietricică argintie sau un design discret argintiu.

Vezi și: Manichiura in culori la moda

 

 

Citește și: Cele mai frumoase modele de manichiura de primavara

Albul va fi mereu o alegere bună; este în trend, se asortează perfect oricărei ținute și-n plus puteți accesoriza manichiura cum doriți. Domnișoarele pot opta pentru simboluri la modă: unicorni, tik tok, în timp ce doamnele vor putea alege un design discret.

 

Tot pentru seară, chiar și negru este o variantă de luat în calcul. Alegeți să combinați negrul cu una sau două unghii în bordo și efectul va fi wow!

Vezi și: Cum iti faci o super manichiura cu ajutorul fixativului pentru par – un truc foarte util

 


Femeile cu degete delicate, finuțe, pot opta pentru manichiură în culoarea zmeurei. Aceasta va scoate-n evidență tocmai acest atuu al mâinii: finețea.

Poate te interesează și: 16 modele de unghii cromate – cea mai noua tendinta in manichiura

 

 

Recomandare: Modele unghii elegante-manichiura femeii stilate si la moda

Indiferent de culoarea pentru care optați, de la pastelate la închise, în combinație sau nu cu design minimalist, accesorii discrete, manichiura monocromă este în tendințe. Duce sigur la un succes indiferent de ocazie și oferă femeilor mai multă feminitate, delicatețe și eleganță.

GALERIE FOTO:

 

sursa foto: pinterest.c


0 Replies to “Tendința verii – manichiura monocromă este din nou la modă”