Tunsoarea potrivită poate întineri orice femeie! Tunsori actuale în acest sezon pentru doamnele în etate (35 foto)

Femeile trecute de 60 de ani trebuie să adopte tunsori care le aduc un vibe, practic, care le întineresc. Sfatul stiliștilor este ca sexagenarele să opteze pentru părul mediu sau scurt, mai ales că-n timp, firul de păr se subțiază și-și mai pierde din strălucire. Tocmai de aceea, tunsoarea potrivită nu doar va întinerii femeia, dar îi va da și mai mult volum coafurii.

 

 

Tunsoarea adecvată doamnelor ajunse la o vârstă respectabilă se bazează pe densitatea părului, forma feței, dar și pe stilul vestimentar adoptat frecvent. Revenim la ideea că părul mai scurt întinerește femeia, dar este și mai ușor de aranjat. Nu trebuie să fie neapărat o tunsoare băiețoasă; poate fi tunsoarea Cascadă, pentru păr mediu sau scurt, lăsat frumos să cadă.

 

Vezi si: Iată cele mai reușite și moderne tunsori pentru părul aspru și des – +35 poze

 

Reguli ideale pentru femeile de 60+ani

Doamnelor cu chipul oval li se potrivește orice tunsoare, iar cele care merg pe stilul clasic pot opta pentru tunsorile Cascadă și Carre. Dacă nu aveți foarte multe riduri pe față, puteți merge pe tunsori fără breton.

Vezi si: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

 

 

Tunsorile Carre, Pixie și Cascadă se potrivesc și femeilor de peste 60 de ani care au însă fața alungită. Precum și celor care sunt mai puțin feminine. La fel, în cazul doamnelor a căror chip este brăzdat de riduri ideal ar fi să aleagă tunsorile cu breton asimetric. De asemenea, ridurile pot fi ascunse și de tunsorile tip bob, dar cu șuvițe mai lungi.

 

 

Femeile cu vârste de 60+ cu fața rotundă au nevoie de o ușoară alungire a chipului, lucru ce se rezolvă cu o tunsoare scurtă, tip bob. Dacă aveți fața rotundă, spuneți un Nu clar tunsorii cu bucle sau cărării drepte. Nu vă vor avantaja deloc.

 

Citeste si: Tunsori si coafuri cu breton, bob, – mereu in trend

Cea mai adecvată tunsoare și cea care întinerește, până la urmă, este cea tip bob, de la cea clasică până la una mai îndrăzneață. Mai mult, după o vârstă, cele mai multe femei prezintă riduri în zona gâtului, iar tunsoarea bob ajută la mascarea problemei.

 

Citeste si: Cele mai frumoase coafuri pe care sa le faci singura acasa

Femeile care au purtat toată viața părul lung vor avea o problemă în a-l scurta. Totuși, părul după 60 de ani nu mai are aceeași strălucire, iar firul se subțiază. Tocmai de aceea, se recomandă purtarea unui păr mai scurt după vârsta de 60 de ani. Și pentru ca impactul să nu fie brusc, recomandăm tunsoarea Cascadă.

 

Vezi si: 19 Coafuri in nuante caramel, scortisoara si saten deschis

 


Iar, alături de toate aceste sfaturi, alegeți culori calde: șaten, castaniu plăcut, brunet sau blond, dar nu optați pentru roșcat puternic. Roșu nu va face decât să vă îmbătrânească.

GALERIE

 

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Tunsoarea potrivită poate întineri orice femeie! Tunsori actuale în acest sezon pentru doamnele în etate (35 foto)”