10 dintre cele mai reușite tunsori care creează impresia de păr voluminos

Femeile își doresc mereu un păr aranjat, dar cu volum, fapt pentru care trebuie alese și tunsorile adecvate. Majoritatea volumului în partea superioară este dată de părul scurt sau mediu, iar noi venim și vă oferim tunsorile potrivite și perfecte pentru volum.

Volum cu bob-ul clasic

 

 

Recomandare: Nu ratați! O nouă selecție cu 25 de tunsori BOB!

Tunsoarea bob este cea mai căutată, deoarece părul poate fi aranjat cum doriți, i se poate schimba cărarea de pe o parte pe alta, iar partea cea mai interesantă vine de la volumul oferit. Puteți opta pentru un bob asimetric, cu șuvițe alungite în față, iar în partea din spate poate fi scurtată în funcție de preferințe. Indiferent de cărarea fixată pe dreapta sau stânga, de lungimea părului, bob-ul oferă volum și eleganță, în același timp. Și este și foarte ușor de aranjat.

Iată și: Mai cool decât adolescentele! Cele mai potrivite 55 tunsori pentru doamnele de vârstă respectabilă!

Carre alungit

 

 

Tunsoarea carre este adecvată femeilor cu fața alungită, slăbuță, deoarece șuvițele mai lungi din față încadrează perfect chipul, scot în evidență trăsăturile frumoase. Poate fi cu breton sau fără, mai lung sau mai scurt, iar în spate volumul este binevenit.

Vezi și: Cele mai potrivite 20 tunsori pentru femeile care au depășit pragul de 30 de ani

Bob-carre, combinația ideală pentru părul subțire

 

 

Femeile cu fața alungită, ovală sau triunghiulară au varianta cea mai bună pentru plusul de volum: tunsoarea bob-carre. Tunsoarea este potrivită cu atât mai mult cu cât femeile au și un păr subțire, fragil.

Recomandare: Tunsoarea potrivită poate întineri orice femeie! Tunsori actuale în acest sezon pentru doamnele în etate (35 foto)

Carre-clasic

 

O idee mai migălos de îngrijit decât bob-ul clasic, tunsoarea carre are nevoie de mai multă atenție, dar de minimum de ustensile: un pieptene, un uscător de păr, spumă și fixativ. Este tunsoarea clasică, dreaptă, dar cu mult volum la spate.

Poate te interesează și: Iată cele mai reușite și moderne tunsori pentru părul aspru și des +35 poze

Și…haircut

 


Ceea ce diferențiază tunsoarea aceasta de celelalte este faptul că gâtul femeii este descoperit total, ceea ce dă o notă de senzualitate. Volumul părului este concentrat lateral și central, iar pentru a adopta o astfel de tunsoare este nevoie de un păr moale, care se aranjează ușor. Mult mai de efect va fi dacă aranjați cu răbdare șuvițele din față, le accentuați cu creme de păr sau spumă. Astfel, tunsoarea va fi mai apreciată.

Vezi și: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

Sasson sau aristocrație

 


Tunsoarea Sasson este potrivită femeilor cu păr de lungime mediu și cu firele întinse. Le oferă femeilor, indiferent de vârstă, o notă de rafinament, aristocrație. Bretonul va fi aranjat și scurtat permanent. Tunsoarea nu este potrivită în niciun caz femeilor cu păr ondulat și creț.

Recomandare: Tunsori si coafuri cu breton, bob, sleek – mereu in trend

Cascadă cu vârfuri în zdrențe

 


Iată și tunsoarea ce dă nota aceea de sex-apeal purtătoarelor. Este potrivită părului de orice lungime, iar pentru un efect wow optați pentru vârfuri în zdrențe. Cu cât părul cade mai mult în cascadă, iar vârfurile sunt tunse în zdrențe, și imaginea femeii va fi una modernă, senzuală.

Vezi și: Ultimele tendințe! Cele mai actuale culori pentru părul de diferite lungimi în acest sezon

Tunsoarea cu calotă

 

O tunsoare adoptată de foarte multe tinere, deoarece aceasta presupune extravaganță, nonconformism. Părul de la ceafă este tuns mult mai scurt decât restul, de aici rezultând și volumul. Este tunsoarea potrivită femeilor cu fața pătrată, cu pomeți mari. Cum spuneam, este o tunsoare foarte îndrăzneață, iar mai nou, tinerele optează pentru a-și rade una din laterale, mai precis tâmpla.

Iată și: Coafuri elegante pentru nunta: coc frantuzesc si bucle prinse in coc in numai 10 minute

 

Iată câteva din tunsorile cele mai bune pentru a oferi volum părului. Unele este de ajuns să fie adoptate și se aranjează de la sine sau foarte ușor, în timp ce pentru altele trebuie să scoateți arsenalul de ustensile și produse de coafat

Recomandare: Cele mai frumoase coafuri pentru mirese

GALERIE FOTO:

 

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “10 dintre cele mai reușite tunsori care creează impresia de păr voluminos”