Cele mai potrivite 20 tunsori pentru femeile care au depășit pragul de 30 de ani

Odată trecute de 30 de ani, femeile trebuie să adopte tunsori potrivite acestei vârste. Una din reguli este aceea de a renunța la părul lung; lungimea adecvată vârstei de 30+ este cea medie. Vor opta pentru părul lung doar femeile subțirele. La 30 nu mai e ca la 20 și unul din exemple este acela că femeile știu deja care le sunt micile imperfecțiuni și cunosc și modalitățile de a le ascunde.

 

Dar iată greșelile frecvent făcute de femei și care trebuie evitate:

– nu mergeți pe un contrast culoare păr – ten. Este cea mai frecventă greșeală. Dacă pe la 20 de ani puteam jongla cu un ten al feței în contrast puternic cu culoarea părului, după 30 ani acest lucru nu vă va avantaja și va scoate în evidență toate imperfecțiunile.

Recomandare: Tunsoarea potrivită poate întineri orice femeie! Tunsori actuale în acest sezon pentru doamnele în etate (35 foto)

– nu vă avantajează nici o singură culoare a părului. Hair-stiliștii știu cum să scoată în evidență culoarea părului cu șuvițe ușor închise sau ușor deschise, care vă vor aranja coafura. Genul acesta de șuvițe discrete vor da armonie coafurii, tunsorii și sigur vă vor oferi și un aer fresh.

Vezi si: Iată cele mai reușite și moderne tunsori pentru părul aspru și des +35 poze

 

– nici să nu vă gândiți la un breton scurt. Femeia după 30 de ani trebuie să emane eleganță și cum va pune mai mult în evidență tunsoarea dacă nu printr-un breton asimetric!?. Asimetric, dar nu scurt în față. Din contră!

Citeste si: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt


– revin cu sfatul de a opta pentru părul mediu, ca lungime. Alegeți părul lung sau foarte scurt doar dacă aveți o siluetă perfectă. Altfel, nu vi se potrivește!

Poate te intereseaza si: Tunsori si coafuri cu breton, bob, sleek- mereu in trend

 

Dar cum puteți alege tunsoarea potrivită?

Ei bine, tunsoarea, după 30 de ani, se alege în funcție de forma feței (trinughiulară, ovală, rotundă, pătrată). Bine, trebuie să recunoaștem că singurele avantajate pentru majoritatea tunsorilor sunt femeile cu fața triunghiulară. La ele nu e mare bătaie de cap!

Vezi si: Ultimele tendințe! Cele mai actuale culori pentru părul de diferite lungimi în acest sezon

Pentru doamnele cu părul până la bărbie se recomandă tunsorile pixie, bob-carre scurt sau alungit, dar cu cărare laterală și bretonul pe o parte.

 


Tunsorile carre asimetric și cascadă se recomandă femeilor cu un păr mediu ca lungime, adică până la umeri. Indiferent că sunt mai plinuțe sau suple, femeile trecute de 30 ani care doresc totuși breton trebuie să aleagă cel lung. Bretonul scurt nu le va avantaja deloc. Și-n plus, un breton are nevoie de volum.

Iata si: Cele mai frumoase coafuri pe care sa le faci singura acasa


Cum am mai specificat, femeilor subțiri, cu o siluetă bine îngrijită, li se potrivește părul lung. Dar părul lung nu merge cu breton scurt și drept. Optați pentru șuvițe delicate, discrete, într-o nuanță apropiată de cea a culorii părului.

Recomandare: Coafuri elegante pentru nunta: coc frantuzesc si bucle prinse in coc in numai 10 minute

Ca o concluzie: pentru părul mediu sau scurt optați pentru pixie bob, bob inversat, iar pentru părul lung mergeți pe tunsori stilate, fără breton sau cu breton lung, în scări sau cascadă.

Vezi si: Ultimele tendințe! Cele mai actuale culori pentru părul de diferite lungimi în acest sezon

GALERIE FOTO

Sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Cele mai potrivite 20 tunsori pentru femeile care au depășit pragul de 30 de ani”