Mai cool decât adolescentele! Cele mai potrivite 55 tunsori pentru doamnele de vârstă respectabilă!

Doamnele ajunse la o vârstă respectabilă trebuie să adopte tunsori care să le întinerească, dar să se potrivească anilor frumoși ce-i au. Acum, dacă e să vorbim per general, femeilor împlinite li se potrivește părul mediu. Cu toate acestea, cele care au avut mai mereu părul lung și doresc să-l aibă în continuare așa trebuie să aibă și o siluetă perfectă.

Iata si: Ultimele tendințe! Cele mai actuale culori pentru părul de diferite lungimi în acest sezon

Tunsorile pentru femeile cu păr mediu ca lungime

 

Cele mai adecvate tunsori pentru doamnele cu părul ca lungime medie sunt carre gradat sau tip cascadă. În cazul ultimei tunsori, se poate opta și pentru câteva bucle sau onduleuri ușoare, către vârfuri. Cu adevărat expresivă este tunsoarea bob cu șuvițe alungite în față sau carre cu breton. Tunsorile asimetrice sunt în trend în cazul doamnelor.

Vezi si: Cele mai potrivite 20 tunsori pentru femeile care au depășit pragul de 30 de ani

Tunsori pentru părul scurt

 

Pentru femeile aflate într-o continuă mișcare, active, părul scurt este cea mai bună opțiune deoarece ajută la o coafare rapidă și perfectă. Totuși, înainte de a vă tunde așa scurt trebuie să luați în considerare câteva aspecte: chiar vă doriți părul așa scurt, forma feței, tenul…O tunsoare scurtă se potrivește femeilor cu un ten bronzat, deoarece părul scurt accentuează micile imperfecțiuni.

Iata si: Tunsoarea potrivită poate întineri orice femeie! Tunsori actuale în acest sezon pentru doamnele în etate (35 foto)

O mare atenție trebuie acordată și culorii părului.

 

 

Nu mai sunteți adolescente să experiementați tot felul de culori, așa că mergeți pe nuanțe apropiate de cele ale părului natural. Șuvițele sunt la modă și dacă dispuneți de un hair stilist foarte bun rezultatul va fi unul perfect: șuvițe discrete, în nuanțe mai închise și deschise..dar discrete.

Iata si: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

 

 

Tunsori pentru părul lung

 

Recomandare: Tunsori si coafuri cu breton, bob, sleek – mereu in trend

În general, după vârsta de 35 de ani, puține sunt femeile cărora chiar le stă bine cu părul lung. Stiliștii recomandă la o vârstă respectabilă părul mediu ca lungime, dar asta nu înseamnă că nu puteți opta și pentru părul lung. Femeile care sunt obișnuite să poarte părul lung trebuie să fie în general slăbuțe, subțirele, pentru a le avantaja întrutotul această tunsoare.

Vezi si: Modele unghii verde smarald pentru o vacanta de vis

 

 

Alegeți tunsoarea cascadă, cu sau fără breton. În general, bretonul la părul lung și la femeile trecute de 35 de ani ar trebui să fie unul lung. Tunsoarea cascadă are rolul de a întineri femeia, iar un rol important în joacă și îngrijirea tenului, dar și culoarea părului.

Iata si: 19 Coafuri in nuante caramel, scortisoara si saten deschis

 

GALERIE FOTO

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Mai cool decât adolescentele! Cele mai potrivite 55 tunsori pentru doamnele de vârstă respectabilă!”