Tunsori potrivite doamnelor de peste 50 de ani, cu părul scurt și fața rotundă

Pentru doamnele trecute de 50 de ani, cu părul scurt și fața rotundă avem cele mai potrivite tunsori. Nu este atât de ușor de identificat tunsoarea potrivită acestei forme a chipului – fața rotundă, dar noi vă vom prezenta tunsorile adecvate doamnelor de peste 50 de ani și care preferă și părul scurt. Sunt sigură că veți găsi și tunsoarea care vă place:


Pixie

Tunsoarea pixie este potrivită femeilor care au peste 50 de ani și au un chip rotund. Aveți grijă să alegeți un breton oblic alungit sau dacă nu, unul doar oblic. Bretonul alungit oblic are rolul de a mai lua din rotunjimea feței, oferindu-i în același timp o notă de eleganță. În plus, la un fir subțire de păr, pixie va oferi volum tunsorii.

Bob

Recomandare: Direct de la specialiști: Iată ce coafuri să alegeți dacă aveți 40, 50, 60 sau 70 de ani

 

Bob gri cu șuvițe mov

Doamnele care nu se împacă, totuși, cu părul scurt, pot opta pentru un bob mediu. De asemenea, ele pot alege să-și vopsească părul în gri cu șuvițe mov, pentru a fi în trend. Părul de lungime medie, tuns bob, are, de asemenea, rolul de a contura chipul femeii, și-n acest caz, pe cel rotund.

 

Iata si: 20 tunsori și coafuri la modă pentru femeile peste 20, 30, 40 și 50 de ani

 

Tunsoarea bob este potrivită femeilor cu fața rotundă, iar șuvițele alungite din laterale au rolul de a contura chipul, dar și de a-i lua din volum, Dacă se mai apelează și la un breton, doamnele cu chipul rotund au parte de tunsoarea adecvată.

 

Pixie și lavandă
Iată o altă combinație interesantă pentru doamnele trecute de 50 de ani: culoarea lavandei și pixie cu breton oblic alungit.

 

Vezi si: 4 reguli a unei manichiuri elegante, pentru doamnele mature – Niciodată nu treceți peste ele!

Pixie este tunsoarea perfectă și pentru doamnele active, cae au părul tuns foarte scurt. Tot ce trebuie să facă este să și-l răvășească puțin și să aibă mereu zâmbetul pe buze. Iar dacă nu vor să-și vopsească părul, să apeleze la tunsoarea pixie, dar pe părul cărunt.

 


Iată câteva variante interesante de tunsori și pentru doamnele cu fața rotundă, care nu-și găseau coafura adecvată. Pixie sau bob va lua din rotunjimea feței, iar ceea ce trebuie căutat este o tunsoare cu păr scurt sau mediu, care nu va da lățime, ci înălțime coafurii. Tocmai de aceea, nu apelați la volum în laterale.

Iata si: 28 modele de tunsori Carre în funcție de forma feței: sunt chiar populare în acest sezon!

 

GALERIE FOTO:

 

sursa foto: facebook.com


0 Replies to “Tunsori potrivite doamnelor de peste 50 de ani, cu părul scurt și fața rotundă”