20 tunsori și coafuri la modă pentru femeile peste 20, 30, 40 și 50 de ani

La 20 ani, fetele vor să experimenteze cât mai multe coafuri și trec de la părul lung la unui foarte scurt sau bob și ras la spate. Doar este vârsta când puteți încerca mai multe coafuri până veți ști clar ce vi se potrivește. Cu înaintarea în vârstă veți dori o coafură simplă, care să nu necesită mult timp și efort pentru aranjat și care să vă încadreze cât mai bine chipul.

 

 

CITEȘTE ȘI: 28 modele de tunsori Carre în funcție de forma feței: sunt chiar populare în acest sezon!

 

Tunsori și coafuri pentru 20 ani +

Cum am spus, este vârsta când încercăm până descoperim ce ni se potrivește cu adevărat. În general, fetele la această vârstă optează pentru tunsori rebele. Tunsoarea medie este adecvată fiecărei fete, deoarece este rebelă și cu vârfuri drepte. La culoare însă lucrurile stau cu totul altfel. Astfel, la 20 ani, alegeți culori de păr închise, care, în mod sigur vom veni ca turnate doar adolescentelor.

 

 

VEZI ȘI: Tunsori stilate care necesită aranjare minimă: 30 modele pentru doamnele active

Coafuri și tunsori pentru femei 30 ani +

Tunsorile care se pretează cel mai bine doamnelor cu vârstă peste 30 de ani sunt: bob gradat care îmbracă conturul feței, carre alungit cu diferență de lungime în zona vârfului capului și partea din față a părului; tunsorile fără breton sau carreul alungit vopsit balayage în culori deschise. Ca și nuanțe de culori se poate opta în continuare pentru culori închise, dar atenție! Nu mai închise decât culoarea naturală a parului, în caz contrar toate imperfecțiunile tenului vor ieși în evidență.

 

 

IATĂ ȘI: 10 dintre cele mai reușite tunsori care creează impresia de păr voluminos

Coafuri și tunsori pentru femei peste 40

Pentru aceasta vârstă foarte potrivite sunt coafurile cu volum și tunsorile asimetrice dar gradat. Parul trebuie păstrat la lungime medie pentru a mai masca din imperfecțiunile feței ce vin odată cu vârsta. Alegeți tunsori care se aranjează repede acasă. Ca și nuanțe evitați culorile argintii sau gri , încă nu a venit momentul lor. Alegeți amestecuri de nuanțe și balayage. Tunsorile drepte, clare, curate trebuie lăsate în urmă.

 

 

 

IATĂ ȘI: Nu ratați! O nouă selecție cu 25 de tunsori BOB!

Tunsori și Coafuri pentru femeile 50+

Tunsorile care avantajează cel mai mult la această vârstă sunt Boburile si Carreurile. Alegeți coafuri simple , cu volum natural, care se aranjează imediat acasă. Pentru doamnele cu exces de fire albe pot opta pentru nuanțe de argintiu sau griuri însă puteți încă să vă mai jucați cu amestecul de nuanțe și culori.

 

 

 

VEZI ȘI: Cele mai potrivite 20 tunsori pentru femeile care au depășit pragul de 30 de ani

GALERIE FOTO

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “20 tunsori și coafuri la modă pentru femeile peste 20, 30, 40 și 50 de ani”