Tunsori stilate care necesită aranjare minimă: 30 modele pentru doamnele active

Iată un top pentru tunsori ce nu necesită aranjare. Sunt tunsori unde nu este nevoie de cine știe ce efort sau produse cosmetice pentru a fi aranjate, așa ca la carte, cum se spune. Sunt tunsori pentru care pot opta femeile active, pentru care timpul este prețios și doar o schimbare a cărării, spre exemplu, duce la ceva nou și fresh. Iată ce recomandă hairstiliști:

Iată și: Idei de culori de par pastelate pe care le vei adora pur si simplu

Bob clasic sau Bob asimetric

 


Tunsoarea Bob este adecvată tuturor chipurilor și oferă anumite atuuri. În cazul femeilor cu chipul rotund, tunsoarea bob va da o notă de alungire feței, va îngusta o frunte prea lată și va ascunde pomeții proeminenți. Dincolo de aceste aspecte, tunsoarea bob, în special bob-ul asimetric, nu va necesita un efort mare de îngrijire și aranjare. Cărarea într-o parte arată foarte bine lăsată rebelă, dezordonată.

Vezi și: Coafuri care te fac sa pari mai slaba cu cateva kilograme

De la carre clasic la carre alungit

 


Tunsoarea carre este cea mai potrivită pentru femeile care nu se stresează prea mult cu aranjatul părului și care consideră că un simplu periat este de ajuns. Carre, fie clasic, fie alungit, pune în valoare gâtul și decolteul femeilor și se potrivește cel mai bine celor cu chipul ascuțit. Ca și sfat util: dacă aveți un păr voluminos, optați pentru un carre mai scurt. Dacă firul de păr este subțire, alegeți un carre alungit.

Iată și: Coafuri la moda de multi ani vs Coafuri in trendul actual

Stilul francez

 


În primul rând, tunsoarea franceză oferă volum părului. Șuvițele sunt ușor întinse, iar părul lăsat să se aranjeze singur oferă un aer boem femeilor, făcându-le și mai atrăgătoare.

Iată și: Coafura cu bucle lejere si volum -trucuri pentru o coafura perfecta

Rapsodia e în top

 

Vorbim despre o tunsoare nu foarte populară, dar ideală pentru femeile cu păr lung, fața rotundă. Este, practic, o tunsoare în scări, în partea din față, iar șuvințele au rolul de a încadra chipul, de a-l contura. Tunsoarea Rapsodia este ideală și-n cazul femeilor cu părul ondulat.

Vezi și: 6 Nuante ombre-balayage, perfecte pentru parul tau

Cascadă și vârfuri în zdrențe

 


Genul acesta de tunsoare nu doar că este potrivit tuturor femeilor și oferă volum, dar este și foarte ușor de aranjat. Este popular și nu aveți nevoie de cine știe ce accesorii sau produse pentru îngrijit. Din contră, este o tunsoare rebelă: volum în partea superioară, șuvițe medii sau lungi în jos. Dacă sunt și tunse zdrențe, efectul este wow!

Iată și: 7 Modele de coafuri si machiaje de vara pentru mirese

Sasson

 

O tunsoare modernă, mereu în trend, complicat de executat, dar atât de ușor de întreținut. Este adecvată mai ales femeilor cu fața alungită și frunte lată. Fruntea este acoperită exact de șuvițele petrecute și lăsate rebel. Tunsoarea este potrivită femeilor de orice vârstă.

Vezi și: Cele mai frumoase coafuri pe care sa le faci singura acasa

Gavroche

 


Tunsoarea are adepte mai mult în rândul tinerelor, punându-le în evidență gâtul și pomeții. Bretonu asimetric și partea de jos super filată dau o notă de eleganță, modern și accentuează trăsăturile feminine.

Iată și:Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

Garcon

 

Genul acesta de tunsoare a revenit după mult timp în trend. Este aleasă de femeile independente, active, care nu au timp de stat ore bune-n fața oglinzilor. Nu necesită îngrijire. Se deosebește de tunsoarea gavroche prin faptul că nu are șuvițe alungite la spate. Părul este tuns scurt, mult mai scurt în spate, iar șuvițele sunt lăsate rebele.

Citește și: Tunsoarea potrivită poate întineri orice femeie! Tunsori actuale în acest sezon pentru doamnele în etate (35 foto)

Pixie

 


Nu puteam uita de pixie, o tunsoare adoptată de femeile îndrăznețe. Nu necesită timp pentru îngrijire, deci nici bani pentru o serie de produse. Șuvițele mai lungi din față conturează chipul femeii. Se potrivește perfect în cazul tinerelor și doamnelor cu trăsături fine, chip subțire.

Vezi și: Iată cele mai reușite și moderne tunsori pentru părul aspru și des +35 poze

Iată 30 de tunsori care pot fi adoptate sigur de către femeile active, care nu au la dispoziție ore pentru a-și aranja părul. Genul acesta de tunsori poate fi purtat la evenimente moderne, dar și la birou. Tunsorile se potrivesc femeilor fie în costume clasice, fie în rochii de seară vaporoase.

 

GALERIE FOTO:

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Tunsori stilate care necesită aranjare minimă: 30 modele pentru doamnele active”