Tunsorile Shaggy revin în trend. Vezi cum arată moda în acest sezon! + 33 modele

Tunsori shaggy

Tunsoarea Shag, în trend… din nou

Shanggy este o tunsoare care a ajuns cunoscută la noi prin anii 70, prescurcată fiind Shag. A fost adoptată rapid, iar vedete din toată lumea au încercat-o. Tradus din engleză shaggy înseamnă flocos, de aici și faptul că tunsoarea prevede șuvițe de diferite mărimi, aranjate haotic. Este adecvată, în primul rând, femeilor cu fire de păr subțiri, care nu se bucură nici de un volum al coafurii. Aceasta este și ideea șuvițelor haotice, de diferite mărimi: senzualitate, tinerețe și volum. Shag are rolul de a întinerii femeile.

 

Shag clasic se potrivește oricărei lungimi de păr. Femeile cu părul scurt care adoptă shag au un aer senzual, îndrăzneț, iar cele cu păr mediu arată mereu stilate, fresh. Pentru doamnele cu părul lung, Shag aduce volum și un plus de feminitate.

 

Vezi si: 20 tunsori și coafuri la modă pentru femeile peste 20, 30, 40 și 50 de ani

 

Bretonul este un element util tunsorii în cazul în care doriți o schimbare: vreți modificarea formei feței, apelați la breton. O față rotundă, cu un breton alungit schimbă forma în oval, alungit. Nu vreți breton, dar vreți o schimbare? Este de ajuns să treceți șuvițe de păr dintr-o parte într-alta a capului; haotic, senzual, îndrăzneț.

 

Iata si: 28 modele de tunsori Carre în funcție de forma feței: sunt chiar populare în acest sezon!

 

Shaggy a cucerit rapid tinerele și doamnele trecute de 40 de ani; părul este aranjat haotic, dar oferă o notă foarte feminină. Trebuie să mai precizăm că, o coafură Shaggy arată perfect pe chipul oricărei femei cu șuvițe ondulate. Îi va oferi acesteia un aer boem, senzual și fresh.
Iată exemple de imagini cu tunsori Shag, care sigur vă vor cuceri:

 

Iata si: Tunsori stilate care necesită aranjare minimă: 30 modele pentru doamnele active

 

GALERIE FOTO

 

sursa foto: http://pinterest.com


0 Replies to “Tunsorile Shaggy revin în trend. Vezi cum arată moda în acest sezon! + 33 modele”