Vă stă mai bine cu păr scurt sau lung? Iată formula care vă ajută să faceți alegerea corectă!

Par lung sau par scurt

Imi stă mai bine cu părul tuns scurt? Este o intrebare pe care multe dintre noi ne-o adresam. Multe nici nu indraznim sa luam decizia de a ne tunde parul. Dar avem o veste buna. Acum poti afla doar printr-o simpla masuratoare si aplicarea unei formule. Iată cum:

 

Vezi si: 20 tunsori și coafuri la modă pentru femeile peste 20, 30, 40 și 50 de ani

 

Femeile sunt încă o dilemă privind moda, trendul în îmbrăcăminte, machiat, coafat. Femeile cu părul tuns scurt vor păr mai lung, cele cu părul lung se gândesc să se tundă scurt, în timp ce cele cu părul drept vor ondulat și viceversa. La capitolul părul tuns scurt, multe femei iau în calcul acest lucru; nu pierd timpul cu coafatul, deci se aranjează rapid, par mai tinere cu ani buni și este și ușor de întreținut.

 

Recomandare: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

 

Dar oare le va sta și bine? Pentru că vorbim în acest articol de femei care ajung să ia o decizie rapicală în viața lor; adică femei care niciodată nu au avut părul tuns foarte scurt și au nevoie sau vor o schimbare, vă arătăm o metodă interesantă.

 

Vezi si: 28 modele de tunsori Carre în funcție de forma feței: sunt chiar populare în acest sezon!

Iată o metodă care vă va răspunde la întrebarea: Îmi va sta bine cu părul scurt? Ea a fost inventată de John Frieda, un stilist britanic, care a colaborat, de-a lungul timpului, cu vedete de talie înaltă, precum Diana Ross, Jaqueline Kennedy etc.

Recomandare: Nu ratați! O nouă selecție cu 25 de tunsori BOB!

Metoda constă în determinarea proporțiilor feței,respectiv înălțimea maxilarului. Se va măsura, inițial, distanța dintre lobul urechii și vârful bărbiei. Cu ajutorul unei rigle și a unui creion, ținute perpendicular, aflați distanța , ca-n imaginea alăturată. Dacă distanța este mai mică de 5,7 cm, aflați că sunteți norocoasă; vă va sta foarte bine tunsă scurt. Deci, treceți la treabă. În caz contrar, consultați alte modele, coafuri și sigur o veți găsi și pe cea ideală pentru părul lung.

GALERIE FOTO:

 

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Vă stă mai bine cu păr scurt sau lung? Iată formula care vă ajută să faceți alegerea corectă!”