Machiaj mireasa pas cu pas

Machiaj mireasa

Ce femeie nu a visat la o nunta spectaculoasa, o rochie de printesa, o coafura perfecta si un machiaj stralucitor in cea mai frumoasa zi din viata. Propria nunta este un eveniment unic. Pentru ca tu sa stralucesti la nunta ta ca mireasa fermecatoare urmeaza pasii de machiaj propusi mai jos.

Cum arata machiajul de nunta perfect? Intotdeauna trebuie sa tinem cont de urmatorul aspect: frumusetea miresei trebuie pusa in evidenta intr-un mod absolut natural. Asadar, va propun un machiaj mireasa, simplu si natural ce te face sa arati absolut senzational in ziua nuntii.

Machiaj nunta pas cu pas:

1. Pregatirea tenului este poate etapa cea mai importanta a acestui machiaj de zi pentru mirese. Vom avea grija sa acoperim micile imperfectiuni cu ajutorul anticearcanului apoi vom aplica o pudra transparenta pentru a ne asigura de aspectul mat al tenului. In cea mai importanta zi din viata lor, miresele trebuie sa straluceasca in adevaratul sens al cuvantului, asa ca nu trebuie sa uitam de micile accente luminoase dintre sprancene, in colturile interioare ale ochilor si pe barbie.

2. Machiajul ochilor nu trebuie facut la intamplare: se incepe cu aplicarea fardului de pleoape (pe pleoapa mobila) apoi se continua conturarea pe pleoapa interioara cu dermatograf negru rezistent la apa. Pentru rimelarea genelor trebuie neaparat sa folositi mascara rezistent la apa, deoarece in ziuna nuntii de cele mai multe ori lacrimile de bucurie se zaresc discret in coltul ochiului. Genele se vor arcui cu un clestisor special pentru gene si apoi se va aplica rimelul rezistent la apa. Acest machiaj pentru ochi simplu si natural face ca ochii sa para mai mari, mai stralucitori si privirea mai jucausa.

3. Aplicare fard de obraz-trucuri si secrete pe care e bine sa le cunosti.

Daca inca nu esti hotarata asupra nuantei de fard de obraz, nu uita ca pentru a obtine o nota de prospetime cel mai bine este sa te orientezi spre fardul de obraz de culoarea caisei. Se incepe aplicarea blush-ului de sub pometi si se intinde in sus si in jos si catre tampla.

4.Machiajul corector al buzelor:

In ziua nuntii, mireasa trebuie sa aiba buzele perfect conturate, asa ca ajuta-te de o pensula speciala pentru ruj atunci cand incepi conturarea buzelor. Toate miresele vor ca machiajul de nunta sa fie rezistent la transfer, asa ca iata un truc pe care e bine sa-l aplici daca vrei sa ai un ruj rezistent mai multe ore: dupa prima aplicare cu ruj, tamponeaza bine cu hartie, aplica o pudra transparenta si abia apoi mai adauga inca un strat de ruj.

Citeste aici: Cele mai frumoase coafuri pentru mirese.


0 Replies to “Machiaj mireasa pas cu pas”