Iată un design stilat pentru unghiile tale! Este perfect pentru vara aceasta ! 61 de Modele….

Vara aceasta se poartă manichiura cu stil. În sezonul estival, este cel mai indicat să puneți în valoare manichiura și nu numai, o manichiură stilată, chiar dacă e mai nonconformistă, extravagantă. Atunci este momentul optim de a încerca noi idei, de a face experimente.

 

Recomandare: Cele mai frumoase modele de unghii cu gel de 1 Martie

Vara, dacă vreți și altceva decât culorile pastel pe unghii, care sunt elegante, cuminți și în trend, aveți oportunitatea de a încerca și altceva. De la unghii curcubeu, unghii negre cu design briliant și până la adevărate capodopere transpuse în manichiură, veți ieși sigur în evidență, la orice eveniment.

 

 

Iată și cum îți faci: Ingrijirea unghiilor acasa

Profesioniștii în manichiură susțin că vara unghiile pot fi puse-n valoare prin culori strălucitoare, chiar dacă sunt unele cuminți, pastel, la care se adaugă flori, frunze, palmieri, în culori mai închise.
Este și cazul unor culori pudrate, combinate cu un design mai mult sau mai puțin discret, dar în culori vii, strălucitoare.

 

Vezi și: Modele noi de unghii cu gel –  CELE MAI MODERNE IDEI

De la flori, frunze, trecem la buline, la inimioare, la adevărate tablouri ale naturii și chiar la fructe care, realizate de stiliști adevărați, par atât de reale! Sunt doar foarte reușite! Numai gândiți-vă că vă aflați pe o plajă și aveți o manichiură pastelată, dar cu un fruct papaia bine conturat, atât de real, în culori vii! Sigur o astfel de manichiură va fi admirată, dar vă va induce și o stare psihică foarte bună.

 

Vezi și: Modele de unghii metalice, stralucire si reflexii in oglinda

De la un design cu fructe, flori, palmieri sau fel de fel de înscrisuri, ajungem și la o manichiură simplă, dar diferită ca și culoare pentru fiecare unghie. V-am spus că vara e anotimpul când puteți experimenta o manichiură stilată! Cât de bine va arăta o manichiură în culori pastel, dar diferită de la unghie la unghie. Oricum, culorile pastelate se combină perfect!

 

vezi și: Modele unghii verde smarald pentru o vacanta de vis

Galben-lemon este iarăși o variantă de luat în calcul. Cel mai indicat de stiliști este să optați la o mână pentru manichiura doar în lemon, iar la cealaltă mergeți pe un lac incolor combinat cu imaginea unei lămâi.

 

Recomandare: Modele de unghii cu fluturi

Nici negrul nu este de dat deoparte. Pe un fond negru intens, va merge perfect designul unei jumătăți dintr-un fruct, poate chiar cu o frunză de un verde intens.

 

 

Poți vedea și: Cele mai frumoase modele de unghii roz cu gel sau semipermanenta

Vara experimentăm! Trecem de la stilul pastel, liniștit, la unul extravagant tocmai pentru a pune-n evidență o manichiură vibrantă! Și aveți de unde alege! Priviți mai jos în galerie:

GALERIE FOTO:

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Iată un design stilat pentru unghiile tale! Este perfect pentru vara aceasta ! 61 de Modele….”