Ce faci cand ti se taie maioneza pentru salata de boeuf?

Intrebarea mea este: cum se ”repara” o maioneza prea subtire si taiata?Am auzit ca maioneza se mai poate repara cu apa minerala, dar parca mi-e cam teama sa nu o tai si mai mult. Voi ce trucuri aplicati cand vi se taie maioneza in salata de boeuf?

Intrebare trimisa de Cora din Galati pe adresa redactiei.

 






One Reply to “Ce faci cand ti se taie maioneza pentru salata de boeuf?”

  1. 1
    Camelia

    Trucuri in bucatarie de la gospodinele harnice:

    1.Puneti in alt bol un galbenus fiert si unul crud impreuna cu o lingurita de mustar si adaugati treptat compozitia taiata si amestecati usor cu miscari ample fara graba si veti vedea ca maioneza pentru salata de bouef se” repara” perfect.

    2.Ultima data cand am facut salata de boeuf mi s-a taiat maioneza asa. ca iata ce am facut: mi-am oprit un cartof fiert rece pe care l-am dat pe razatoarea mica si am mai adaugat o lingurita de mustar si totul a revenit la normal.

    3. Un alt truc demn de luat in seama pentru a repara o maioneza moale, prea subtire si taiata ar fi sa folosesti un galbenus de ou fiert ,un cartof fiert dat prin razatoarea cea mai mica si apoi incepi sa amesteci usor iar in loc de ulei foloseste maioneza taiata adaugata putin cate putin si daca ai rabdare la final adauga si putina lamaie.La final maioneza proaspat preparata pentru salata de boeuf este perfecta.

+ Leave a Comment