Cum se ingrijeste Craciunita?

Am primit de sarbatori o floare (Craciunita) careia ii tot cad frunzele si nici florile nu prea mai arata grozav. Cum se ingrijeste corect Craciunita? Vi s-a intamplat si voua ca plantei sa nu-i priasca deloc. Ce sfaturi de ingrijire puteti sa-mi dati pentru a salva Craciunita?

Intrebare trimisa de Violeta din Sibiu pe adresa redactiei.


One Reply to “Cum se ingrijeste Craciunita?”

  1. 1
    Camelia

    Craciunita nu se tine, pe pervaz la lumina directa si se uda foarte putin, mai exact de doua ori pe saptamana. Un alt sfat despre ingrijirea corecta a Craciunitei ar fi acesta: puneti apa in tava de jos si in felul acesta isi ia singura exact cat are nevoie. Temperatura unde o tineti sa nu fie mai mare de 20 grade, sa nu fie în camera neaerisita si sa nu stea in curent Eu am primt acum trei ani o Craciunita in preajma sarbatorilor de iarna si o am si acum.
    Si ca sa o aduci cat de cat la normal iata ce trebuie sa-i faci: O lingurita de bicarbonat la o cana de apa , o puneti la radacina Craciunitei , dupa o saptamana zatul de la o ceasca de cafea cu putina apa si udata o data la 10 zile.

    Poate te ajuta si articolul urmator: http://www.pentru-gospodine.ro/flori-de-apartament-sfaturi-de-ingrijire-si-intretinere/

+ Leave a Comment