Cu ce se spala parchetul din lemn masiv? Trucuri si solutii de curatare parchet din lemn de la gospodinele harnice

Acum o saptamana am terminat de pus parchet din lemn masiv in toata casa. Intrebarea mea e cu ce se spala parchetul din lemn masiv? Ce trucuri folositi la intretinere parchet din lemn masiv sau triplu stratificat?Am auzit de curatare parchet cu otet, a mai aflat cineva?

Intrebare trimisa de Anda din Calarasi pe adresa redactiei.


One Reply to “Cu ce se spala parchetul din lemn masiv? Trucuri si solutii de curatare parchet din lemn de la gospodinele harnice”

 1. 1
  Camelia

  1. Pentru mine mopul villeda este perfect pentru parchet si ma refer la cel care are galeata cu pedala. Desi este mai scump, pentru curatarea si intretinerea parchetului din lemn este perfect. Mie mi-a recomandat cel care mi-a pus parchetul ca cel mai bine ar fi sa nu-l sterg cu solutii cu ceara.

  2. O alta sugestie de curatare si intretinere parchet din lemn natural vine de la o alta gospodina: ”Si eu am tot parchet din lemn masiv si il spal cu mop plat si pronto pt lemn diluat cu apa si sunt foarte multumita ca parchetul luceste imediat ce se usuca.”

  3. Si eu tot cu solutie de curatare pronto il intretin sau mai cumpar niste lavete care au un fel de ulei pt intretinerea lemnului masiv si in felul acesta este ca si cum l-as sterge de praf iar la sfarsit ramane stralucitor.

  4. Orice laveta e foarte bună la curatarea urmelor de praf si mizerie lipicioasa de pe parchet mai ales daca ai si copii. Cel mai importat este ca ea sa fie bine stoarsa si nu aproape uscata. Eu am parchet in toata casa (mai putin baie si bucatarie) de aproximativ 2 ani si inca arata foarte bine desi l-au mai zgariat copiii cu jucariile dar asta este o cu totul alta poveste.

  Citeste aici: http://www.pentru-gospodine.ro/cu-ce-se-indeparteaza-petele-de-grasime-de-pe-parchet/

+ Leave a Comment